Midas Omsorg AB

- Hos oss ska du känna att du är huvudperson i ditt eget liv!

Hemtjänst

När du väljer Midas Omsorg som din hemtjänstutförare, kommer vi att göra ett hembesök hos dig. Tillsammans skapar vi en individuell genomförandeplan baserad på dina behov och önskemål, där vi tydligt definierar vad, när och hur olika tjänster ska utföras.


Vi kan erbjuda stöd inom områden som personlig hygien, promenader, inköp, städning och klädvård. Din genomförandeplan uppdateras regelbundet för att säkerställa att omsorgen anpassas efter dina förändrade behov. Vid vårt första besök går vi även igenom en brandsäkerhetschecklista för att trygga din boendemiljö.


Om du redan har hemtjänst och önskar byta till Midas Omsorg, vänligen kontakta din biståndshandläggare för vidare hjälp.Hushållsnära Tjänster

Vi tillhandahåller även hushållsnära tjänster till dig som väljer Midas Omsorg som hemtjänstutförare. Tjänsterna är inom ramen för RUT-avdraget. Vi stöttar dig i vardagen och erbjuder hjälp med olika sysslor. Oavsett om du behöver sällskap under promenader, hjälp med inköp eller assistans vid besök på vårdcentralen eller apoteket, så är det du som bestämmer och väljer hur vi ska hjälpa dig. Vi kan även bistå med trädgårdsskötsel, städning, storstädning och fönsterputsning.


Vi arbetar för att underlätta din vardag på de områden där du behöver det.


- Midas Omsorg AB innehar tillstånd att bedriva privat Hemtjänst i hela Uddevalla Kommun samt i Sotenäs kommun.


Bli kund hos oss

2

Välj hemtjänstutförare som passar dig bäst. Kontakta gärna oss på Midas omsorg för mer information om hur vi arbetar med hemtjänst.

1

Kontakta en biståndshandläggare i din kommun för att göra en ansökan. Numret till biståndshandläggare hittar du enklast på kommunens hemsida. Du kan också ringa din kommun för hjälp att komma rätt.

3

Meddela din biståndshandläggare vilken hemtjänstutförare du valt.

När du har valt oss som hemtjänstutförare kontaktar vi dig omgående för att planera din hemtjänst efter dina behov och önskemål.


Har du några frågor?

Kontakta oss gärna - Vi finns här för att svara på dina frågor