Midas Omsorg AB
Hemtjänst
Hemtjänst
Midas Omsorg AB

VI HJÄLPER DIG!


FÖRETAGSSTÄD

Företagsstäd


Är du företagare kan du beställa och köpa  städning som engångsuppdrag t.ex fönsterputs och golvvård. Vi erbjuder självklart också löpande lokalvård på kontrakt och då till fast pris.

I alla våra uppdrag har vi som mål att skapa rena och trivsamma lokaler. Vi anpassar alltid städningen efter kundens behov. Vi är flexibla med öga för detaljer!


Vi kompletterar gärna lokalvården med olika olika städ och underhållstjänster, dels i syfte att minska era långsiktiga kostnader och dels för att lokalerna alltid ska vara rena och fräscha. Exempel på detta kan vara golvvård, fönsterputs och storstädning.

Utöver lokalvård, städning och underhåll fyller vi på med förbrukningsartiklar exempelvis toalettpapper, pappersmuggar, tvål och handdukar.


För att kunna leverera ett komplett paket anpassar vi oss helt efter era önskemål.

Vi hjälper såklart gärna till med det "lilla extra", allt för att era kunder och personal ska trivas på ert företag. Vi kan ansvara för att vattna blommorna, sköta kaffemaskinen och ta hand om disken.


Vi börjar alltid med att besöka ert företag då vårt mål är att komma fram till en helhetslösning som passar ert företag!

Vi kan tillhandahålla städning vid enstaka tillfällen i varierande omfattning, men erbjuder även heltäckande avtal där era lokalvårdsbehov ingår till ett fast pris.